Csanaky Eszter

Iskolai végzettsége eredetileg német tanító. 2003-ban szerzett diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Francia nyelvtudással és angol nyelvű külkereskedelmi felsőfokú szakmai képesítéssel egészítette ki diplomáját. Felsőfokú tanulmányai alatt és után az oktatás témájában számos szakmai tapasztalatot szerzett az USA-ban, valamint egy utánpótlással foglalkozó FC beilleszkedést segítő segédedzőjeként. Ösztöndíjjal kutatást végzett Franciaországban a Nantes-i egyetemen nemzetközi gyerekprogramok témájában. 
Érdeklődése központjában mindig is kiemelkedő helyen állt a gyerekek motivációja, helyzete. Mind iskolai és egyéni nyelvtanárként széleskörű tapasztalatot szerzett a gyerekekről és közvetlen környezetükről.
Jelenleg az IBM-nél dolgozik, ahol előszeretettel kérik fel betanításoknál, folyamatosan foglalkozik gyerekekkel, és az eközben szerzett tapasztalatok adták az ötletet az elköteleződésre a mediáció iránt, hogy a megszerzett szaktudásán és tapasztalatain keresztül segítséget nyújthasson a családoknak.

Budaörs Mediáció - Elkötelezetten a családért, gyermekekért - mediációval!   |   www.budaorsmediacio.hu
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el